Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Dovlecei pane (cu ou)

Categorii: Retete aperitive, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: alexa67

Descrierea retetei: Reteta de dovleceii pane care pot fi serviti ca garnitura la fripturi sau presarati cu cascaval, la sandwich-uri etc.

Ingrediente dovlecei pane (cu ou):
5-6 dovlecei mijlocii, cu diametrul 3-5 cm
2 oua
faina
sare
ulei pentru prajit

Preparare dovlecei pane (cu ou):
Din oua, faina si sare (sau 1/2 lingurita de vegeta) se pregateste o compozitie ca cea pentru snitele.
Dovleceii se spala si se taie in rondele. Rondelele de dovlecel se trec prin faina sau pesmet pentru a prelua din sucul pe care acestea le lasa, se inmoaie in amestecul de ou si faina si se pun imediat in uleiul incins.
Dovleceii pane se rumenesc pe ambele parti, apoi se scot si se pun la scurs pe o laveta, pentru a indeparta excesul de grasime.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui