Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Dovlecei pane

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: alexa67

Descrierea retetei: Dovleceii pane se pot servi ca atare, presarati cu cascaval ras, sau ca garnitura la fripturi.

Ingrediente dovlecei pane:
5-6 dovlecei mijlocii, cu diametrul 3-5 cm
1/4 pahar lapte
faina
sare
ulei pentru prajit

Preparare dovlecei pane:
Din lapte, faina si sare (sau 1/2 lingurita de vegeta) se pregateste o compozitie ca cea de clatite, de consistenta unei smantani groase.
Dovleceii se spala si se taie in rondele. Rondelele de dovlecel se trec prin faina sau pesmet, se inmoaie in amestecul de lapte si faina si se pun imediat in uleiul incins.
Dovleceii pane se rumenesc pe ambele parti, apoi se scot si se pun la scurs pe o laveta, pentru a indeparta excesul de grasime.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui