Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Crutoane salata Caesar

Categorii: Retete pizza placinte paine, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: cristian

Descrierea retetei: Aceste crutoane sunt perfecte pentru a fi servite la salata Caesar sau cu o supa de ciuperci, dar se pot consuma si ca snacks-uri.

Ingrediente crutoane salata caesar:
5-7 catei de usturoi
1 pahar ulei de masline
50-100 g unt
paine

Preparare crutoane salata caesar:
1. Se taie painea in bucati potrivite pentru crutoane. Acestea se pun pe o tava si se dau la cuptor, la temperatura medie, aproximativ 15 minute. Crutoanele se scot de la cuptor cand sunt bine uscate si au o culoare galben-pai, deschis.
2. Se curata usturoiul, se taie felioare si se pune in uleiul incins. Se tine pe foc pana cand usturoiul se ingalbeneste. Se scoate usturoiul din ulei, cu o furculita sau trecand tot uleiul printr-o sita.
3. Se pune 1/4 din ulei si 1 felie de unt intr-o tigaie, si se topeste untul. Se adauga crutoane de paine si se tine pe foc pana cand acestea se prajesc pe toate partile si se fac aurii. Se mai adauga treptat din ulei, unt si se prajesc astfel toate crutoanele.
4. Se scot crutoanele prajite si se lasa pe un servet de hartie, sa absoarba grasimea in exces.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui