Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Anca.

Descrierea retetei:

Un desert aromat si distins.

Ingrediente crema de punci (de rom):

130 g zahar pudra
3 galbenusuri
200 ml lapte
1 praf zahar vanilat
2 foi gelatina
3 linguri rom
300 g frisca.

Modul de preparare a retetei:
Galbenusurile, zaharul si vanilia se freaca cu
mixerul timp de 5 minute. Se adauga laptele si amestecand continuu cu un tel se fierbe fara a da in clocot. Cand crema s-a ingrosat se ia de pe foc, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si dizolvata in doua linguri de apa fierbinte. Dupa ce s-a racit crema se amesteca usor cu frisca. Se serveste adaugand in fiecare pahar cate o lingura de frisca si deasupra cate o visina din visinata.

Retete Culinare Similare

Tort de mere, crema de zahar ars si pandispan

Descrierea retetei:

Pentru realizarea unui tort mai mic se va folosi numai jumatate din ingrediente.
Preparare reteta

Crema de banane

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Crema de banane este un desert usor si delicios.
Preparare reteta

Crema de zahar ars II

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Crema de zahar ars este un desert savuros si simplu de pregatit.
Preparare reteta

Crema de capsuni la pahar

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Crema de capsuni se serveste la desert fie ca atare, sau cu biscuiti etc.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.