Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Crema de capsuni la pahar

Categorii: Retete prajituri, , Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: stefan_d

Descrierea retetei: Crema de capsuni se serveste la desert fie ca atare, sau cu biscuiti etc.

Ingrediente crema de capsuni la pahar:
1/4 l lapte
25 g zahar
esenta de vanilie
10 - 15g de gelatina
500g capsuni
2 albusuri

Preparare crema de capsuni la pahar:
Se fierbe laptele cu zaharul si se racoreste, apoi se pune vanilia. Intre timp se dizola gelatina cu putin lapte rece sau apa. Se amesteca cu laptele racorit. Se pune la foc, pe baia de apa, si se bate neintrerupt, pana ce compozitia este groasa ca o crema. Se ia de pe foc si se bate mai departe pana ce se raceste.
Capsunile, presarate in prealabil cu zahar, se trec prin sita, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma cu zahar, sau cu o ceasca de frisca. Deasupra acestei compozitii se toarna si se amesteca crema racita.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui