Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Crap umplut cu orez

Categorii: Retete friptura gratar, Retete peste fructe de mare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Violeta B.

Descrierea retetei: Recomand aceasta mancare de crap umplut cu orez oricui ii place pestele, intrucat este deosebit de gustoasa.

Ingrediente crap umplut cu orez:
1 crap de 1 kg
2 cepe mijlocii
1/2 ceasca de orez
25 g stafide
1 lingura de vin
2 linguri de ulei
sare
piper

Preparare crap umplut cu orez:
Se curata crapul si se sareaza. Se prajesc in ulei cepele taiate marunt, cu 1/2 ceasca de orez spalat si ales. Se adauga cate putina apa, pana ce incpe orezul sa fiarba. Se adauga sare, piper, stafidele spalate si alese si se amesteca totul bine cu o lingura de vin. Se umple crapul pe la burta, nu prea plin, deoarece orezul se mai umfla la foc. Se coase pestele, ca sa nu curga umplutura. Crapul se asaza intr-o cratita lunga, cu putina apa si sare, si doua linguri de ulei. Se unge si deasupra cu ulei si se da la cuptor. Se tine la foc potrivit, cam o ora. Din cand in cand, crapul se mai unge cu sosul din cratita. Inainte de a se servi se scot atele.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui