Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

cristian

Descrierea retetei:

Serviti fierbinti, acesti coltunasi vor atrage atentia invitatilor dumneavoastra. Pot fi consumati si a doua zi, incalziti la microunde.

Ingrediente coltunasi cu carne de pui:

Pentru umplutura:
600 g carne de pui (fiarta sau fripta)
1 ou
1 albus
100 g unt
3 linguri sos alb
1 ceasca smantana
sare.
Pentru aluat:
300 g faina
2 oua
putina sare si cateva linguri de apa, daca este nevoie.

Modul de preparare a retetei:
Se prepara un aluat din faina, oua, putin unt, sare si apa cat este necesar pentru a obtine un aluat mai consistent. Dupa ce se framanta bine aluatul, se inveleste si se lasa sa se odihneasca o ora. Carnea se trece prin masina de tocat, se amesteca cu sosul alb, cu albusul si se potriveste de sare; dupa gust se poate pune putin piper negru si patrunjel verde taiat marunt.
Din aluat se intinde o foaie groasa de un mm si se taie 20-30 rondele, cu ajutorul unui pahar de apa, sau patrate, care se ung cu ou. Apoi, cu o lingurita se pune umplutura. Rondelele se impaturesc pe diametru, iar patratele pe diagonala, facand astfel coltunasii. Se lipesc marginile bine, apasand cu varful degetelor sau cu o furculita si se pun coltunasii la fiert intr-o oala cu apa clocotita cu sare. Se fierb cca 10-12 minute, se scot cu o paleta pe un platou, se stropesc cu unt si se servesc imediat, cu smantana.
Smantana se aduce la masa intr-o sosiera.

Printeaza reteta Coltunasi cu carne de pui Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Lasagna de pui

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta traditionala italiana de lasagna preparata cu carne de pui.
Preparare reteta

Cannelloni cu pui si sos de rosii

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta traditionala italiana pentru prepararea rulourilor Cannelloni cu pui si sos de rosii
Preparare reteta

Rulada de carne

Descrierea retetei:

O reteta delicioasa de rulada de carne, simplu de realizat si foarte gustoasa. Se serveste cu pireu de cartofi, o salata la alegere sau cu diferite preparate de legume, scazute.
Preparare reteta

Gogosi din aluat cu carne de pasare

Descrierea retetei:

Oricand aveti pofta de ceva diferit si foarte apetisant. Pot fi servite cu garnitura de legume, cartofi prajiti, piure de cartofi sau cu sos picant de rosii.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.