Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Clatite cu dovlecei

Categorii: Retete aperitive, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: M Dragos

Descrierea retetei: Clatitele de dovlecei se servesc ca prim fel, sau intre supa si friptura.

Ingrediente clatite cu dovlecei:
1 dovlecel
2 oua
o ceasca de faina si una de lapte
marar
sare
piper
unt
branza

Preparare clatite cu dovlecei:
Se face aluatul de clatite. Se curata un dovlecel si se rade pe razatoarea mare. Este nevoie de circa 3 linguri de dovlecel ras. Dovlecelul se scurge de apa, strangandu-l usor in mana. Se amesteca cu aluatul de clatite. Se adauga 2 lingurite de marar fin tocat, sare si piper. Se fac clatitele, ca cele obisnuite, rumenindu-le frumos pe o parte si pe alta. Se presara pe fiecare clatita branza rasa, apoi se impatureste in patru. Se pun una peste alta si se tin la cald.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui