Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Ciuperci cu branza de oaie

Categorii: Retete aperitive, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Daniela G.

Descrierea retetei: Un aperitiv foarte usor de preparat si, in acelasi timp, delicios.

Ingrediente ciuperci cu branza de oaie:
ciuperci proaspete
branza de oaie
optional: slanina afumata, tocata marunt

Preparare ciuperci cu branza de oaie:
Palariie ciupercilor curatate, spalate, zvantate pe un servet, se asaza in tava. In fiecare ciuperca se pune cate putina branza de oaie sau din amestecul de branza cu slaninuta afumata. Primavara, daca nu doriti sa consumati carne, puteti folosi branza amestecata cu frunze verzi de ceapa, tocata marunt. Tava se da la cuptor la foc moderat. Cand branza este topita si ciupercile fripte, se pun pe farfurie si se servesc imediat.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui