Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Ciorba de urzici

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete de post, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: M.alexandra

Descrierea retetei: O reteta simpla de bors de urzici. Borsul de urzici se poate drege cu smantana sau cu ou.

Ingrediente ciorba de urzici:
500 g urzici tinere, proaspete
2 cartofi
1 ceapa
1 litru bors
sare
optional: 1-2 morcovi, 1 patrunjel, 1/4 telina, 2-3 rosii sau 1 cana suc de rosii, 1 ardei gras, 1-2 oua, 150 ml smantana

Preparare ciorba de urzici:
Se aleg urzicile, se spala bine, se fierb in 2 litri apa. Se adauga la bors ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat cubulete. Cand legumele au fiert, se adauga borsul si se mai lasa cateva clocote.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui