Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Ciorba de peste

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete peste fructe de mare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Florin_p

Descrierea retetei: Reteta culinara de ciorba de peste.

Ingrediente ciorba de peste:
1,5 kg peste
250 g morcovi
250 g albitura
250 g ceapa
1 kg rosii
1 l bors sau 5 g sare de lamaie
10 ml ulei
50 g bulion
sare, frunze de leustean si patrunjel

Preparare ciorba de peste:
Se curata zarzavatul, se spala si se taie in bucati mici. Se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa tocata.
Cand zarzavaturile au fiert se adauga pestele (curatat, spalat, taiat in bucati). Se lasa sa fiarba 10 minute si se adauga borsul fiert separat, bulionul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. Se mai lasa pe foc 5 minute, se potriveste de sare si acreala. Se da oala cu ciorba de peste deoparte, se presara deasupra leusteanul si patrunjelul verde, tocat marunt.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui