Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Ciorba de perisoare II

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne porc, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Dorina

Descrierea retetei: Ciorba de perisoare este o reteta de mancare care poate fi preparata pe toata durata anului.

Ingrediente ciorba de perisoare ii:
200 g carne tocata
1 ou
1 lingura de orez
1 ceapa mica, prajita
sare, piper
300 g zarzavat de supa si ciorba: ceapa, morcov, patrunjel, telina
3 rosii
leustean, frunze de telina
1/2 litru de bors

Preparare ciorba de perisoare ii:
Se pune la fiert zarzavatul tocat marunt sau dat pe razatoarea mare in 3 l de apa.
Se prepara perisoarele: se amesteca orezul cu carnea tocata, ceapa prajita, sare, piper, ou. Se uda mainile si se formeaza perisoarele. Se adauga la ciorba cand zarzavatul este pe jumatate fiert.
Se oparesc rosiile si se curata de coaja, apoi se taie in cubulete. Se adauga la ciorba de perisoare numai dupa ce perisoarele sunt aproape fierte, altfel carnea ramane tare. Se adauga si borsul si se mai tine pe foc 15 minute, apoi se potriveste de sare, se amesteca in ciorba verdeata taiata marunt si se stinge focul.
Ciorba de perisoare se poate drege cu un ou batut sau cu un galbenus frecat cu 100 ml de smanatana.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui