Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Chiftelute din peste

Categorii: Retete friptura gratar, Retete peste fructe de mare, Bucatarie orientala

Reteta trimisa de: Emanuela

Descrierea retetei: Aceste chiftelute de peste delicioase sunt preferatele mele si se pot servi cu cartofi prajiti, sau simple.

Ingrediente chiftelute din peste:
Orice fel de peste sarat sau congelat;
2 pahare de ulei
4 cepe
3 catei de usturoi
patrunjel verde
1 ardei iute
1 frunza de dafin
1 crenguta de cimbru
250 de g faina
1 pahar cu lapte
1 ou
sare.

Preparare chiftelute din peste:
Pestele se desareaza in apa, cu cateva ore inainte de a-l prepara. Se curata de piele, oase, sira spinarii si se rupe carnea in fasii mici. Se prajeste in ulei impreuna cu cepele taiate pestisori, ardeiul si patrunjelul tocat. Se adauga foile de dafin si cimbrul. Dupa ce compozitia s-a racit, se amesteca cu oul intreg, uleiul, laptele, usturoiul pisat si sarea. Se fac chiftelute mici, care se prajesc in ulei incins.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui