Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Chiftele cu sos de rosii

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne porc, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Andreea S.

Descrierea retetei: De cate ori preparam chiftele putem pregati ca fel doi aceasta mancare foarte simpla dar foarte gustoasa. Poate fi servita simpla, cu piure de cartofi sau chiar cu paste.

Ingrediente chiftele cu sos de rosii:
15 - 20 chiftele mici
200 ml suc de rosii
1 ceapa mica
1 lingura bulion
ulei
sare, piper, foi dafin

Preparare chiftele cu sos de rosii:
Se rade ceapa si se caleste in ulei. Se stinge cu sos de rosii. Cand sosul incepe sa fiarba, se adauga chiftelele, piperul, 2 - 3 foi de dafin. Se completeaza cu apa cat sa acopere chiftelele, se potriveste de sare. Cratita cu chiftele in sos de rosii se da la cuptor 15 - 25 minute, cat sa fiarba si sa mai scada un pic sosul.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui