Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Castane coapte

Categorii: Retete aperitive, Retete de post, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Irina

Descrierea retetei: Castanele coapte sunt parfumate si gustoase.

Ingrediente castane coapte:
castane comestibile

Preparare castane coapte:
Castanele se cresteaza cu un cutit, deoarece altfel pocnesc cand sunt puse la foc. Castanele se pot prepara fie intr-o tava neagra, la cuptor, unde se tin la aproximativ 200C timp de 25 - 40 min. fie se prajesc intr-o tigaie 10 - 15 min., la foc mic, intorcandu-le des pentru a se praji cat mai uniform. Castanele se pot coace de asemenea pe gratar.
Castanele coapte se pun intr-o oala si se acopera cu un servet umed, pentru a nu se usca si pentru a se curata mai usor. Se tin la caldura pana cand sunt servite.
Castanele coapte se pot servi simple sau cu branzeturi (brie) si vin.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui