Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Cascaval pane

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

stefan_d

Descrierea retetei:

Cascavalul pane este perfect pentru un dejun la servici: adaugati o lingurita de maioneza, frunze de salata, rondele de rosii si aveti un sandwich delicios!

Ingrediente cascaval pane:

400g cascaval
1 ou 2-3 linguri pesmet
2 felii groase de unt
o lingura de faina

Modul de preparare a retetei:
Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt sau untura incinsa. Cascavalul pane este gata in 3 minute.

Printeaza reteta Cascaval pane Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Cas cu oua

Descrierea retetei:

O reteta a carei preparare necesita putin timp, foarte usor de facut dar foarte gustos si fara carne.
Preparare reteta

Tartine Welsh

Descrierea retetei:

Tartinele Welsh pot fi un mic dejun gustos sau un aperitiv imbietor. Dupa cum arata si numele, aceasta mancare este specifica Angliei.
Preparare reteta

Snitel din piept de gasca

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pieptul de gasca sau de rata curatat de grasimea de sub pielita este una din cele mai slabe tipuri de carne. Se serveste cu garnitura de pireu sau sote de legume si o salata de sezon. Ca sandwich e perfect pentru servici: il pregatim cu 2 felii de paine cu secara si salata verde.
Preparare reteta

Bruschette

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Retete de bruschette, o reteta culinara traditionala italiana, proaspata si savuroasa.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.