Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Cartofi prajiti

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Nicu L.

Descrierea retetei:

Cartofii prajiti se servesc pe langa o friptura, sau un snitel de pui, etc.

Ingrediente cartofi prajiti:

500g cartofi
1/2 pahar de ulei

Modul de preparare a retetei:
Se curata cartofii, se taie in lung si in felii rotunde si subtiri. Cartofiorii noi, de marimea unei nuci, se taie doar in jumatati sau sferturi, pentru a nu se sfarama la prajit. Se spala cartofii si se pun pe un servet sa absoarba apa. Se incinge uleiul si se pun cartofii sa se prajeasca.Pe masura ce se rumenesc, se scot, se sareaza si se pun pe o farfurie de metal sau intr-o cratita, in cuptor, sa stea la cald pana se servesc la masa.

Printeaza reteta Cartofi prajiti Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Cartofi Suedezi

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Cartofii Suedezi sunt o reteta de mancare deosebita.
Preparare reteta

Sufleu de cartofi cu lapte

Descrierea retetei:

Sufleul de cartofi este usor de facut si in acelasi timp o mancare de exceptie. Se serveste imediat, fierbinte.
Preparare reteta

Chiftele de cartofi

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Chiftelele de cartofi sunt un aperitiv gustos, fara carne.
Preparare reteta

Cartofi cu branza la cuptor

Descrierea retetei:

Cartofii cu branza la cuptor sunt o reteta excelenta. Se servesc fierbinti, dar se pot pastra cateva zile la frigider si incalzi la microunde sau pe o farfurie pusa pe apa fierbinte.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.