Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Carne de vitel cu sos

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Cioaca.i

Descrierea retetei:

Se serveste cu macaroane, galuste din franzela, diferite paste fainoase sau pireu de cartofi.

Ingrediente carne de vitel cu sos:

800 g carne de vitel fara os
1 lingura untura(unt)
1 ceapa
2 foi dafin
1 pahar de vin alb
1 lingura de faina
3 linguri smantana
sare.

Modul de preparare a retetei:
Carnea taiata in felii ca pentru snitel se bate bine cu ciocanul de carne, se sareaza si se prajeste usor pe amandoua partile, in untura. Se scoate pe o farfurie si in untura ramasa se caleste ceapa taiata marunt, se adauga faina si cand aceasta a capatat o culoare galbuie, se stinge cu vin. Se adauga foile de dafin, sarea si daca mai este necesar otet, dupa gust, bucatile de carne si se mai fierb cateva minute, la foc potrivit, in vasul acoperit cu capac. Smantana se adauga la masa.

Retete Culinare Similare

Friptura de miel marinat in sos de iaurt

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Friptura de miel marinat in sos de iaurt este o reteta culinara delicioasa pentru masa de Pasti. Carnea de miel pregatita astfel va fi mai frageda si va avea o aroma deosebita, insa trebuie sa lasam carnea de miel la marinat cel putin 12- 24 ore pentru a avea rezultate bune. Cand o lasam mai putin, pulpa de miel trebuie crestata mai adanc, pentru ca sosul sa o marineze mai repede. Pofta buna!
Preparare reteta

Tocana de carne de vitel

Descrierea retetei:

Se serveste cu diferite paste fainoase marunte, cartofi si salata la alegere.
Preparare reteta

Papricas din carne de vitel

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Foarte bun servit cu pireu de cartofi sau cu galuste de faina.
Preparare reteta

Rasol de vaca cu sos picant

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Se serveste cu diferite fainoase.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.