Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Cannelloni cu pui si sos de rosii

Categorii: Retete pizza placinte paine, Retete carne pasare, Bucatarie italiana

Cannelloni cu pui si sos de rosii

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

D. Francesca

Descrierea retetei:

Reteta traditionala italiana pentru prepararea rulourilor Cannelloni cu pui si sos de rosii

Ingrediente cannelloni cu pui si sos de rosii:

500 g carne de pui, tocata
800 g rosii decojite taiate cubulete
125 g cannelloni
250 ml smantana sau iaurt
1 ceapa mica tocata marunt
2 morcovi tocati sau rasi
2 cepe verzi, tocate
1 ardei iute tocat (fara seminte)
4 linguri vin alb sau supa de pui
1 ou
2 linguri ulei masline
2 linguri parmezan ras
1/2 legatura patrunjel verde, tocat




Modul de preparare a retetei:
Se da drumul cuptorului, sa fie incins cand bagam tava cu cannelloni in el. Se pune uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa, ardeiul iute si morcovul. Se adauga rosiile, frunzele de patrunjel si vinul sau supa de pui si un varf de lingurita de sare, pentru ca rosiile sa lase sucul. Se lasa pe foc 10 minute.
Oul se bate si se amesteca ceapa verde cu carnea de pui, oul, smantana, parmezanul. Se condimenteaza cu sare si piper alb proaspat rasnit. Compozitia de cannelloni se pune in cornet si se umplu rulourile.
Se unge o tava cu ulei de masline, se toarna jumatate din sosul de rosii, se aseaza cannelloni unul langa altul si se toarna restul de sos de rosii. Rulourile Cannelloni se dau la cuptor 40 - 50 minute. Se servesc fierbinti, dar pot fi pastrate si reincalzite la cuptor.

Printeaza reteta Cannelloni cu pui si sos de rosii Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Lasagna de pui

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta traditionala italiana de lasagna preparata cu carne de pui.
Preparare reteta

Coltunasi cu carne de pui

Descrierea retetei:

Serviti fierbinti, acesti coltunasi vor atrage atentia invitatilor dumneavoastra. Pot fi consumati si a doua zi, incalziti la microunde.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.