Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Burec cu branza sarata

Categorii: Retete pizza placinte paine, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Dana Dinu

Descrierea retetei: O placinta foarte buna, pentru toata lumea.

Ingrediente burec cu branza sarata:
1 pachet de foi de strudel
700 g branza de vaci telemea
500 ml lapte
200 ml ulei
400 ml apa minerala
6 oua

Preparare burec cu branza sarata:
Se pregateste tava unsa cu ulei si apoi se tapeteaza cu doua foi din pachet. Separat se bat ouale cu sare; se adauga branza maruntita, uleiul,laptele si apa minerala. Se obtine un scrob mai gros, ca pentru clatite.
Se ia ia fiecare foaie de placinta in maini, se fostomoceste si se baga in aceasta compozitie. Se scoate si se aseaza asa cum este in tava. Se repeta aceasta operatie cu toate foile, mai putin una care se va aseza deasupra. Aceasta ultima foaie se stropeste cu apa minerala, putin lapte si ulei.
Se da tava la foc iute cam 30 minute pana cand se rumeneste deasupra. Daca va place reteta mea, o puteti folosi atunci cand aveti musafiri, e usor de facut si consistenta.
Aceeasi reteta se poate realiza si cu carne sau ciuperci insa acestea trebuie inainte dinstuite!

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui