Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Budinca de cas proaspat

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: urzica_marian

Descrierea retetei: Aceasta budinca de branza proaspata, nesarata, cu lapte, poate fi consumata si de persoanele aflate la dieta.

Ingrediente budinca de cas proaspat:
250 g cas ras
200 g pesmet fin
1/2 l lapte
100 g unt
6 oua
sare.

Preparare budinca de cas proaspat:
Cantitatile de mai sus, in afara de oua, se pun in craticioara si se fierb cateva clocote amestecand mereu. Daca sunteti la regim puteti reduce cantitatea de unt, sau renuntati complet la el.
Se ia de pe foc si, cand compozitia este aproape rece, se adauga pe rand galbenusurile, sarea necesara si albusurile batute spuma tare. Se toarna in forma unsa bine cu unt si presarata cu faina. Se fierbe in baie de apa timp de o ora.
Se serveste simplu, cu unt topit sau presarata cu cas ras.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui