Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2014 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Briose

Categorii: Retete prajituri, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Smaranda

Descrierea retetei: Briosele sunt prajituri care se pastreaza foarte bine mai multe zile.

Ingrediente briose:
350 g faina
200 g iaurt
2 oua
70 ml ulei
10 g praf de copt
80 g zahar
1 varf de cutit sare
100g crema de ciocolata sau gem (pentru umplut briosele)
hartie pergament

Preparare briose:
1. Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca;
1. Se prepara un amestec din oua, ulei si iaurt, in care se introduce faina, zaharul, praful de copt si sarea;
2. Formele pentru copt briosele se tapeteaza cu hartie pergament, se umplu pe jumatate cu aluat; se pune crema de ciocolata sau gem, apoi se completeaza fiecare briosa cu aluat;
3. Se introduc briosele la cuptor pana cand se rumenesc (20 - 30 min.)
4. Se lasa briosele in forme inca un sfert de ora, apoi se pot scoate.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui