Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Bors pescaresc

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete peste fructe de mare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Emanuela

Descrierea retetei: Borsul pescaresc este un fel de mancare delicios. Borsul se serveste cald, cu mamaliguta fierbinte.

Ingrediente bors pescaresc:
2 kg capete si cozi de peste
500 g morcovi si albitura
200 g ceapa
50 g orez
50 g bulion
1,5 l bors
50 ml ulei
1 kg rosii
sare, leustean verde

Preparare bors pescaresc:
Se curata, se spala si se toaca zarzavatul. Se caleste putin in ulei fierbinte, dupa care se pune la fiert in apa rece cu sare.
Cand zarzavatul este fiert se adauga borsul si bulionul, apoi pestele, curatat si spalat. Trebuie sa avem grija in prealabil sa scoatem osul amar din capetele de peste, si urechile acestora.
Se lasa 10 minute, se adauga rosiile taiate felii, se potriveste de sare si acreala. Se presara leustean tocat si se serveste.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui