Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Bors pescaresc

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Emanuela

Descrierea retetei:

Borsul pescaresc este un fel de mancare delicios. Borsul se serveste cald, cu mamaliguta fierbinte.

Ingrediente bors pescaresc:

2 kg capete si cozi de peste
500 g morcovi si albitura
200 g ceapa
50 g orez
50 g bulion
1,5 l bors
50 ml ulei
1 kg rosii
sare, leustean verde

Modul de preparare a retetei:
Se curata, se spala si se toaca zarzavatul. Se caleste putin in ulei fierbinte, dupa care se pune la fiert in apa rece cu sare.
Cand zarzavatul este fiert se adauga borsul si bulionul, apoi pestele, curatat si spalat. Trebuie sa avem grija in prealabil sa scoatem osul amar din capetele de peste, si urechile acestora.
Se lasa 10 minute, se adauga rosiile taiate felii, se potriveste de sare si acreala. Se presara leustean tocat si se serveste.

Printeaza reteta Bors pescaresc Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Bors de peste

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta culinara de bors de peste, o mancare delicioasa!!
Preparare reteta

Bors de ciuperci si zarzavat

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Bors de ciuperci si zarzavat este o reteta gustoasa de bors fara carne.
Preparare reteta

Bors pentru ciorbe

Descrierea retetei:

Borsul preparat dupa aceasta reteta se poate folosi la diferite ciorbe sau se poate bea proaspat, mai ales daca nu este foarte acru. Borsul este un preparat probiotic, viu, care contine vitamine si fermenti activi si va mentine sanatosi.
Preparare reteta

Ciorba de miel (bors de miel)

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Aceasta este reteta de ciorba de miel pregatita in mod traditional de Paste. La ciorba de miel se pot pune si maruntaiele de miel dar de obicei din acestea se pregateste drobul. Borsul de miel este servit cald, cu smantana, si presarat cu verdeata proaspata, tocata marunt.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.