Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Bors de peste

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete peste fructe de mare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: M.alexandra

Descrierea retetei: Reteta culinara de bors de peste, o mancare delicioasa!!

Ingrediente bors de peste:
2 kg peste
250 g morcovi
250 g telina
250 g patrunjel
300 ceapa sau praz
50 g bulion
2 litri bors
500 g rosii
50 ml ulei
sare, leusetean

Preparare bors de peste:
Se toaca zarzavatul si se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa. Se caleste putin bulionul in ulei fierbinte, se adauga la bors. Se fierbe separat borsul si se adauga la mancare.
Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga pestele si se mai fierba un sfert de ora. Se adauga rosiile curatate de coaja si taiete cuburi, se potriveste de sare si acreala, se presara leusteanul tocat marunt.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui