Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Bors de ciuperci si zarzavat

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete de post, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: ion_p

Descrierea retetei: Bors de ciuperci si zarzavat este o reteta gustoasa de bors fara carne.

Ingrediente bors de ciuperci si zarzavat:
500 g ciuperci
1 ceapa
2 morcovi
1 ardei gras
4 rosii
1 patrunjel radacina
500 ml bors
leustean tocat

Preparare bors de ciuperci si zarzavat:
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in 2,5 l apa rece, impreuna cu ciupercile. Dupa ce au fiert 20 minute se adauga rosiile curatate de coaja, taiate. Dupa inca 20 minute se adauga borsul, se mai dau cateva clocote si se stinge focul. Peste borsul de ciuperci si zarzavat se presara verdeata tocata, apoi se acopera.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui