Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Lupu_m.

Descrierea retetei:

Aceste betisoare se pot servi ca aperitiv sau pot insoti diferite supe, mai ales supa de rosii, in loc de galuste sau alte garnituri.

Ingrediente betisoare cu cas:

175 g cas
120 g unt
200 g faina
2 galbenusuri
sare
100 g cascaval.

Modul de preparare a retetei:
Se framanta un aluat din cantitatile aratate mai sus (fara cascaval), timp de 20 minute, dupa care se intinde o foaie. Se impatureste aceasta foaie in trei si se lasa la rece 10 minute. Se repeta operatia de trei sau patru ori, apoi foaia intinsa se unge cu albus de ou si se presara pe deasupra cascaval ras. Se taie betisoare late de 1 cm si lungi de 9-10 cm. Se asaza pe o tava unsa si se coc la foc potrivit.

Retete Culinare Similare

Saleuri cu branza sau cascaval

Descrierea retetei:

Servesc drept garnitura pentru diferite ciorbe sau supe; dar sunt foarte bune si ca atare.
Preparare reteta

Betisoare cu chimen (saratele)

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

O alternativa la saratele. Aceste betisoare sunt gustarile mele preferate.
Preparare reteta

Betisoare cu chimen

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Se servesc la masa asezate pe a farfurie, langa castronul de supa. Sunt un inlocuitor excelent al painii.
Preparare reteta

Paine cu cascaval si rosii uscate la soare

Descrierea retetei:

Reteta de paine cu rosii uscate la soare si aroma de busuioc si cascaval, aceast preparat va va aminti de insorita Italie.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.