Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Supa ungureasca de carne

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Aceasta supa delicioasa se va servi cu crutoane de paine prajite in unt.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente supa ungureasca de carne:
1 kg carne de vita, 0,4 kg zarzavat de supa, 100g unt, 1 lingura faina, 3-4 cartofi, chimen, boia dulce, usturoi, sare, crutoane de paine prajita in unt
Preparare reteta

Taitei cu lapte

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Taiteii cu lapte sunt o reteta rustica de desert, simpla si usor de preparat.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente taitei cu lapte:
1 l lapte, taitei de casa sau taitei din comert, zahar, 1 varf de cutit sare, scortisoara
Preparare reteta

Tocana de legume

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Tocana de legume este o mancare de post gustoasa si sanatoasa, care va fi apreciata de toata familia.
Reteta mancare de post
Ingrediente tocana de legume:
2 cartofi mari , 2 morcovi , 1 telina , 1 patrunjel , 2 ardei grasi sau gogosari, 2-3 rosii sau suc de rosii, 1/4 varza , 2 cepe , 6 linguri de ulei , verdeata , sare, piper, boia dulce optional: 1/3 conopida, 1 vanata, 1 mana pastai de fasole verde
Preparare reteta

Tocana de miel(stufat oltenesc de miel)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Un fel de mancare numai potrivit pentru sarbatorile de Paste. Aceasta reteta este deosebit de gustoasa, carnea de miel si legumele imbinandu-se intr-o mancare excelenta.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente tocana de miel(stufat oltenesc de miel):
800 g de pulpa de miel, 2 fire de praz, 4 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 5 cartofi, 1 lingura de faina, 6 cuisoare, 6 fileuri de ansoa, 1 lamaie.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.